Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut müstacel bir durumda insanların rahat bir itmesi ile dâhilen dışarıya sahih açılmaktadır.

Ekseri yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu acil çıkış bapsı, bunalım anlarında insanların yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın en muhataralı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, kişi tahliye akışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör altında tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilgili her detaya değindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Tehlikeli sınıftaki medarımaişetyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın bapları özellikle yangın esnasında kesinkes kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, benzeyen yahut yaylı menteşe ile muktezi mantinota mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması müstelzim bir başka unsur ise güvenlik adına ihtiyaç mahsus şişen contalardır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile kanuni zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çalışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları ekseriyetle otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı gibi ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangına dayanıklı ivedili çıkış kapıları, standart baplara için elan pahalı olabilir. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den mebdelayıp Yangın Kapısı 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında esrar ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları çevresı ile yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Acil çıkış bapsı adı ile bile bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biriyi örgüda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Report this wiki page